avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua .Hotărârile unei ad.generale a unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua .Hotărârile unei ad.generale a unei asociații de ...

Buna ziua .Hotărârile unei ad.generale a unei asociații de proprietari de la Botoșani,au fost anulate de către instanța de judecată,pe motiv că la reconvocare nu au existat tabele nominale cu semnături, motivând viciu de convocare.Nu aceleași lucru se întâmplă la Brăila,unde la apel,Tribunalul coroborează prevederile cu Legea 230/2007,care nu are prevăzute obligatorii ambele modalități !!! După cât timp se poate solicita intervenția Curții de apel fiind vorba la Botoșani de a g.din 2013 ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:56, 15 Noiembrie 2024
Buna ziua

Legea 230/2007 a fost abrogata de legea 196/2018.

Legea nu este retroactiva, deci cazurile se judeca in functie de legea in vigoare la acea data. In 2013 era in vigoare legea 230/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare presedinte de asociatie inca din luna aprilie 2024 am ... Mihai8 Mihai8 revocare presedinte de asociatie Inca din luna aprilie 2024 am demarat procesul de revocare al presedintelui asociatiei de proprietari. am mers din usa in ... (vezi toată discuția)
Asociația de proprietari Dannaned Dannaned La ședință asociatiei de proprietari nu s a întrunit numărul de jumătate+1 din nr de apartamente, iar pe ordinea de zi aveam igienizarea scării. Cum ... (vezi toată discuția)
Convocare adunare generala dumitru suiu dumitru suiu Multumesc pentru raspunsurile primite . Am intrat intr-un joc care nu este al meu insa trebuie sa ies cumva din incurcatura asta .Doresc sa imi raspunda cineva ... (vezi toată discuția)