avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua Apel partaj.Daca avocatul meu nu a depus ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua Apel partaj.Daca avocatul meu nu a depus intampinare ...

Buna ziua
Apel partaj.Daca avocatul meu nu a depus intampinare la apel mai pot depune intampinare si propune martori, mentionez ca primul termen a fost judecat si au fost incuviintati martori de partea adversa si expertiza imobiliara. Ma pot reprezenta singur in instanta ?
Mulţumesc.
Va puteți reprezenta singur dar nu se mai pot discuta probe atât timp cât nu au fost solicitate prin întâmpinare,a trecut și termenul de încuviințare probebetc.Puteti depune note ședință,concluzii scrise prin care sa combateți motivele de apel susținerile părții adverse etc.Eventual puteți depunecevabinscrisuri dar nici nu poate fi vorba de martori sau alte probe solicitate de dvs..
Pe portal imi apare termenul urmator si pentru administrare probe. Se mai poate face ceva ? Mulţumesc.
Cred ca v am răspuns foarte clar în
raspunsul anterior.. Probabil se vor administra probe solicitate de partea adversa..
Incercati cu avocat insa administrarea concomitenta de probe, Codul mai lasa niste portite, dar sunt mici si sunt tehnice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de respingere a probei cu martori lacramioara81 lacramioara81 buna ziua! Cum se poate cere de la instanta sa respinga proba cu martori, avand in vedere ca partea adversa a cerut proba cu martori, insa eu nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Probele propuse de reclamant pot fi folosite si de parat? CristescuD CristescuD Reclamantul a propus o anumita proba, iar mie ca si parat imi foloseste in dovedirea unei stari de lucruri acea proba. Pot sa o atasez si eu la doar in ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)