avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru o constituire a vechimii in munca, ar fi de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru o constituire a vechimii in munca, ar fi de dorit ca angajatul ...

Pentru o constituire a vechimii in munca, ar fi de dorit ca angajatul sa pastreze revisalul de la fiecare loc de munca in parte, alaturi de adeverinte? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:04, 16 Noiembrie 2024
Este optiunea acestuia daca pastreaza sau nu ..in prezent, dovada vechimii in munca se face , astfel :
- pana la 01.01.2011, cu carnetul de munca /adeverinte de vechime in situatia in care nu s-a intocmit carnet de munca sau s-a pierdut carnetul de munca

- dupa 01.01.2011, cu adeverinte de vechime.
Multumesc! Iar un revisal complet cu toate locurile de munca al unui salariat, se poate elibera de la ITM?
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2024
Annie2468, utilizator
Revisal cuprinde mai mult c.i.m. transmise dupa 01.08.2011 .
Asa este, dar ma refer la un angajat care spre ex are 4 locuri de munca diferite din 2011 incoace, de la fiecare angajator va avea cate un raport per salariat(revisal). Nu are cum un angajator sa ii elibereze un revisal cu toate locurile sale de munca. Angajatorul va elibera revisalul perioada lucrata doar la el. Intrebam de un revisal al angajatului cu tot parcursul sau, si toate locurile de munca, din 2011 incoace, respectiv toti angajatorii
Il poate lua direct de la ITM.

Alte discuții în legătură

Introducere date in noul revisal ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea Buna ziua, Ceea ce nu am intelese din nici un articol publicat pana acum, este cum anume introduc datele in versiunea noua de Revisal. Adica, la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat in revisal danaflo danaflo Buna ziua. In perioada 08.2005-08.2006 am lucrat la o firma x, cu contract de munca, insa nu mi-au deschis carte de munca. La plecare, mi-au dat o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Problema revisal tiku1985 tiku1985 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca in revisalul conform HG 500/2011 salariul trebuie completat de la angajarea salariatului sau doar modificarile aduse ... (vezi toată discuția)