avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru o constituire a vechimii in munca, ar fi de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru o constituire a vechimii in munca, ar fi de dorit ca angajatul ...

Pentru o constituire a vechimii in munca, ar fi de dorit ca angajatul sa pastreze revisalul de la fiecare loc de munca in parte, alaturi de adeverinte? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:04, 16 Noiembrie 2024
Multumesc! A existat vreodata in vreo versiune din revisal, in trecut, ca angajatorul curent sa vada revisalele trecute ale angajatului, sau daca are mai multe locuri de munca in acelasi timp? Ca in prezent clar nu se poate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2024
Annie2468, utilizator
Nicio versiune a aplicatiei nu a avut aceasta optiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere date in noul revisal ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea Buna ziua, Ceea ce nu am intelese din nici un articol publicat pana acum, este cum anume introduc datele in versiunea noua de Revisal. Adica, la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat in revisal danaflo danaflo Buna ziua. In perioada 08.2005-08.2006 am lucrat la o firma x, cu contract de munca, insa nu mi-au deschis carte de munca. La plecare, mi-au dat o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Problema revisal tiku1985 tiku1985 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca in revisalul conform HG 500/2011 salariul trebuie completat de la angajarea salariatului sau doar modificarile aduse ... (vezi toată discuția)