avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,am si eu o intrebare, am trait in concubibaj ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,am si eu o intrebare, am trait in concubibaj 17 ani ...

Buna ziua,am si eu o intrebare, am trait in concubinaj 17 ani cu un barbat,in urma relatiei a rezultat o fata ,fata are acum 16 ,lam dat in judecata de un an de zile pentru pensie alimentara,,a venit hotarirea,iar el nu vrea sa plateasca, specific ca el locuieste in Anglia si beneficiaza de tiate ajutoarele ,si am inteles ca lucreaza part time,zice ca nu il intereseaza,ca el nu plateste nimic ca nu sta in Rominia si ca avocata la anuntat,ca
daca,nu sta in Romania nu plateste ,dar eu am hotarirea care il obliga sa plateasca cheltuielile de judecata,si 1/6din veniturile pe care le are,avind in vedere ca el mai are un copil minor,in noua familie,Ce pot face,?pentru ca el nu vrea sa plateasca?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: c123456 , utilizator 19:22, 16 Noiembrie 2024
Neplata, cu rea-credinta, timp de 3 luni, a pensiei de intretinere stabilite prin hotarare judecatoreasca este infractiune si se pedepseste cu inchisoare sau amenda. Se poate face plangere penala la politie.

Pentru executare in strainatate puteti sa contactati Ministerul Justitiei - Departament Cooperare Judiciara Internationala... solicitati informatii cu privire la transmiterea unei cereri in baza Conventiei de la Haga privind recuperare pensie intretinere in strainatate. [ link extern ]

trimiteti email la adresa ddit@

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca am o hotarare judecatoreasca recunoscuta internationala ... iisweett iisweett Buna ziua! Daca am o hotarare judecatoreasca recunoscuta internationala pronuntata de instantele romane cum o pot pune in aplicare in Suedia? Ce procedura ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta in legatura cu pensia alimentara? Cotoara Kinga Melinda Cotoara Kinga Melinda In data 29.06.2017 am depus cu sotul divortul de comun acord.Avem un baietel de 11ani.Nu avem bunuri de impartit.In data de 22august am avut proces si nea ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am și eu o mica problema la care sper sa aflu răspuns. ... Andreea198912 Andreea198912 Buna seara. Am și eu o mica problema la care sper sa aflu răspuns. Am divortat de 8 ani și tatal copilul niciodată nu mi-a plătit pensia alimentara la ... (vezi toată discuția)