avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru liberarea conditionata cat inseamna cel putim 2 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru liberarea conditionata cat inseamna cel putim 2 treimi ...

Pentru liberarea conditionata , cat inseamna cel putim 2 treimi din pedeapsa de 8 ani
Cel mai recent răspuns: 1234fsj6i , utilizator 10:22, 16 Noiembrie 2024
Ati mai pus o data intrebarea
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Da dar numi vine sa cred , inculpatu a primit 4 ani pt conducere fara permis , o executat 1 an si 8 luni , a poi a primit in total 8 ani si 2 luni pt inca niste fapte si au spus ca deduce pedeapsa executata de 1 an si 8 luni ... deci tot nu inteleg , adica inculpatu face inca 2 ani si 2 luni , sau cu totu , fara ani astea ce o executat

Cornel Vasile a scris:

Ati mai pus o data intrebarea
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea conditionata Andreescuu Andreescuu Buna ziua, Unchiul meu a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare, pentru conducere cu permisul suspendat. In acest moment a executat 5 luni din ... (vezi toată discuția)
Redobândire permis conducere sorinmihut sorinmihut Când se poate susține examenul pt. redobândire permis în cazul unei condamnări definitive la închisoare cu executare ? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza perioada de detentie in penitenciar? elenaelenad elenaelenad buna ziua.am si eu o intrebare:sotul meu a fost condamnat la 1 an si 10 luni pentru conducere cu permisul anulat.as vrea sa stiu cam la cat i se poate reduce ... (vezi toată discuția)