avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua!.... am avut PFA din 2010 pana în 2018,se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua!.... am avut PFA din 2010 pana în 2018,se ia ca vechime ...

Bună ziua!.... am avut PFA din 2010 pana în 2018,se ia ca vechime in munca sau de specialitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 16 Noiembrie 2024
De la 09-05-2022..este mentionata in OUG 44/2008 prevederea respectiva ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru profesiile liberale, asa cum sunt ele prevazute ... Mihai Viteazu Mihai Viteazu Buna ziua, pentru profesiile liberale, asa cum sunt ele prevazute in LEGE nr. 200 din 25 mai 2004 privind recunoașterea diplomelor și calificărilor ... (vezi toată discuția)
Am un pfa pentru a putea vinde asigurări. Negrisor Negrisor Bună ziua, Am un PFA pentru a putea vinde asigurări.Daca plătesc la Casa de Pensii lunar se considera vechime în munca pentru pensia anticipată? (vezi toată discuția)
Buna ziua,am fost in ccc până în luna august și neavând ... Adrialexandra Adrialexandra Buna ziua,am fost in ccc până în luna august și neavând cu cine lasa copiii am decis sa mi deschid un pfa.intrebarea este daca beneficiez de stimulentul ... (vezi toată discuția)