avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartitoare incalzire Este obligatorie montarea de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartitoare incalzire Este obligatorie montarea de Repartitoare ...

Repartitoare incalzire
Este obligatorie montarea de Repartitoare incalzire pina la sfarsitul anului sau nu ? La noi in Asociatie nu s-a adus in discutie montarea Repartitoarelor.Am inteles ca de la 1 ianuarie 2025 se vor aplica amenzi. Va fi amendata asociatia sau fiecare proprietar in parte care nu are montat repartitor?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: liviucp , utilizator 10:25, 23 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ANRE: Ce rol au repartitoarele pentru căldură și ce riscă cei ce nu le montează până la finalul anului
www.avocatnet.ro/articol_668...
nu sunt bune repartitoarele eu am montat pe calorifere si mi-a facu igrasie pe pereti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nemontarea repartitor caldura pe calorifer baie la ultimul etaj ... cyan cyan Nemontarea repartitor caldura pe calorifer baie la ultimul etaj si parter. Cum la sfarsitul anului 2023 va expira termenul limita pentru montarea ... (vezi toată discuția)
Solicitare montare repartitoare hcuudriste hcuudriste Locuiesc int un complex de 15 apartamente in care caldura se plateste la comun fara a exista repartitoare pentru un calcul separat pentru fiecare apartament; ... (vezi toată discuția)
Cererea unui proprietar adresata asociației de montare repartitoare de căldură în apartamentam fost informat de către o firma de repartitoare agreata anre ... Albero Albero Am fost informat de către o firma de repartitoare agreata ANRE ca poate încheia contract pentru montare repartitoare de căldură cu asociația de ... (vezi toată discuția)