avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Ce am putea face în cazul unui apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Ce am putea face în cazul unui apartament care aparține ...

Bună ziua
Ce am putea face în cazul unui apartament care aparține mamei mele jumătate , iar jumătate surori mele (după moartea tatălui) mama este la azil și nu mai are voie să intre în apartament , nu o mai lasă sora mea .
Ce aș putea face deoarece mama își dorește să mai vadă odată locuința ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:32, 16 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ii puteți spune ca trebuie sa ii dea bani mamei urgent dacă nu o lasă să vadă locuința.
Nu știu ce acte aveți dar se poate ajunge la vinderea imobilului dacă va prea un avocat cazul.

București 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mama sa faca partajul si sa-i ceara urgent banii, adica sulta, pentru cota ei parte.

Totul prin instanta de judecata.
In casa nu va mai avea cum sa intre daca n-o primeste.
Dar poate s-o arda acum la bani pe fica ei.

Se poate ajunge chiar la vinderea apartamentului, si impartirea banilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie rude grad i vicar vicar Buna ziua Problema mea este urmatoarea: Bunica mea din partea mamei ii face sorei mele cvc pentru apartamentul pe care il detinea,decedeaza iar sora mea ... (vezi toată discuția)
Se poate pierde dreptul de proprietate daca nu te prezinți la ... Ionelache Ionelache Se poate pierde dreptul de proprietate daca nu te prezinți la un partaj ? Bună ziua Rog frumos un sfat sau niste informații în legătură cu această ... (vezi toată discuția)
Suntem 4 frați, tata a murit iar mama nu vrea ca după decesul ei să se vândă apartamentul. cum aș putea să rămân eu în casă dacă ceilalți 3 vor banii pentru partea lor? Rita G. Rita G. Sintem 4 la parinti, tata nu mai este iar mama nu vrea ca la moartea ei sa i se vinda apartamentul. Eu sint una dintre ficele ei si nici eu nu vreau sa-l vind ... (vezi toată discuția)