avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Am 39 de ani si 16 ani de vechime pot ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Am 39 de ani si 16 ani de vechime pot plăti în ...

Bună ziua! Am 39 de ani si 16 ani de vechime pot plăti în fiecare lună pentru vechime.?si ce suma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:15, 16 Noiembrie 2024
Puteti plati in baza unui contract de asigurare sociala.

La data de 1 septembrie 2024, nivelul minim al venitului lunar asigurat înscris în contractul de asigurare socială este de 3.700 lei, iar cuantumul contribuției de asigurări sociale aferent acestui venit este de 925 lei/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata fara penalizare CristianC. CristianC. Buna ziua. Am o nelamurire in ceea ce priveste pensionarea anticipata, nepenalizata. Am implinit varsta de 60 de ani la data de 22.08.2018, cu o vechime in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata KarlaS KarlaS Buna ziua, Sunt nascuta in august 1960, am 35 de ani vechime, dintre care 16 la grupa a II-a si 3 copii. As dori sa stiu cand pot iesi la pensia ... (vezi toată discuția)
Stagiu potential pensie de invaliditate militara legea 223/2015 modificata prin oug nr. 57/2015 dmoni dmoni Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti daca se acorda stagiu potential pentru pentru invaliditate in baza Legii nr. 223/2015 modificata si completata de ... (vezi toată discuția)