avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Părinți mei dețin o casa prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Părinți mei dețin o casa prin moștenire și nu ...

Bună ziua! Părinți mei dețin o casa prin moștenire și nu au acte decât pe o parte din terenul din curte. Nu au plătit la primărie taxe pe cealaltă parte pe care nu are acte deși este îngrădit și folosita de familia mea de peste 30 ani. Ma poate ajuta cineva cu ce ar trebui sa fac sau putem face acte pe cealaltă parte din curte care nu are acte? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:06, 16 Noiembrie 2024
Bună ziua.

Situația dvs. are rezolvare, însă doar pe calea instanței civile.

Vă recomand să vă angajați un avocat, întrucât demersurile ce necesită a fi întreprinse, atât cele preparatorii acțiunii, cât și cele din faza judecății, au un grad ridicat de dificultate.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Vedeți cât va costa procesul și apoi il deschideți doar ca o sa aveti nevoie de avocat bun.
Procesul nu se câștigă singur și este unul de tehnicitate juridică ridicată.

București 2024
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune Wanna2211 Wanna2211 Bună seara. In cazul unui proces de ieșire din indiviziune exista posibilitatea pierderii imobilului pentru care se face acest proces,eu având banii care ... (vezi toată discuția)
Vanzare prin chitanta de mana gabriela_ruta@yahoo.com gabriela_ruta@yahoo.com Vanzare prin chitanta de mana Poate fi contestata o vanzare de teren agricol incheiata prin chitanta de mana din urma cu 18 ani?Daca da, se poate doar in ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu cat ma poate costa un avocat pentru un proces ... Florin_1967 Florin_1967 As vrea sa stiu cat ma poate costa un avocat pentru un proces de succesiune...aproximativ. Succesiune la un apartament in Bucuresti si o casa in provincie. (vezi toată discuția)