avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare prin chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare prin chitanta de mana

Vanzare prin chitanta de mana

Poate fi contestata o vanzare de teren agricol incheiata prin chitanta de mana din urma cu 18 ani?Daca da, se poate doar in instanta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabriela_ruta@yahoo.com , utilizator 22:29, 2 Decembrie 2024
Bună ziua.

Se poate contesta, desigur, iar dacă vânzarea a produs efectele juridice dorite, nulitatea se poate cere doar prin intermediul instanței.
Ar fi bine să vă angajați un avocat, pentru că demersurile implică un grad de dificultate mediu spre ridicat.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! părinți mei dețin o casa prin moștenire și nu ... Sfetcu0788 Sfetcu0788 Bună ziua! Părinți mei dețin o casa prin moștenire și nu au acte decât pe o parte din terenul din curte. Nu au plătit la primărie taxe pe cealaltă ... (vezi toată discuția)
Lipsa titlu proprietate ,doar o foaie făcută de mana Snqm31 Snqm31 Bună ziua, ma numesc Zaharia Marius sunt din județul Teleorman comuna Siliștea Gumești și am și eu o problemă. Bunicul meu împreună cu tata au ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de handicap silviu1958 silviu1958 Mă poate ajuta cineva sa formulez cererea de contestare in instanță a anulării certificatului de handicap ? (vezi toată discuția)