avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare prin chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare prin chitanta de mana

Vanzare prin chitanta de mana

Poate fi contestata o vanzare de teren agricol incheiata prin chitanta de mana din urma cu 18 ani?Daca da, se poate doar in instanta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabriela_ruta@yahoo.com , utilizator 22:29, 2 Decembrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! părinți mei dețin o casa prin moștenire și nu ... Sfetcu0788 Sfetcu0788 Bună ziua! Părinți mei dețin o casa prin moștenire și nu au acte decât pe o parte din terenul din curte. Nu au plătit la primărie taxe pe cealaltă ... (vezi toată discuția)
Lipsa titlu proprietate ,doar o foaie făcută de mana Snqm31 Snqm31 Bună ziua, ma numesc Zaharia Marius sunt din județul Teleorman comuna Siliștea Gumești și am și eu o problemă. Bunicul meu împreună cu tata au ... (vezi toată discuția)
Casa parintilor, construita de ei in anul 1971, nu are act de ... Laura M Laura M Casa parintilor, construita de ei in anul 1971, nu are act de proprietate si nu exista act de proprietate nici pentru terenul aferent. Sunt in evidentele ... (vezi toată discuția)