Exista vreo cale legala la notar pentru urmatoarea speta: am o proprietate unde vreau sa il mut pe unchiul meu, insa, vreau sa se oblige ca isi va plati facturile la utilitati? Exista vreun document de asa natura? Pe care il pot folosi pentru evacuarea acestuia, in caz de neplata dupa o anumita perioada fara a mai trebui mers la tribunal, ci doar la politie/executor judecatoresc? Multumesc.
MOrice varianta faceți comodat,contract de închiriere nu poste fi evacuat legal decât cu hotărâre judecătorească.Daca nu vreți sa apelați la instante și aveți temeri privind comportamentul unchiului renunțați la cazarea acestuia.
Mulțumesc de răspuns. Sigur ca evacuare cu hotărâre judecătorească, însă pe baza contractului procesul va fi la fel de lung ca unul în care nu este prezent niciun contract?
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Orice varianta faceți comodat,contract de închiriere nu poste fi evacuat legal decât cu hotărâre judecătorească.Daca nu vreți sa apelați la instante și aveți temeri privind comportamentul unchiului renunțați la cazarea acestuia.
Procedura .speciala de evacuare se judeca în câteva luni spre deosebire de procesele care durează ani...Nu contează contractul ,contează ca dvs sunteți proprietar iar cealaltă persoana,tolerat ,ocupant abuziv,ilocatar cu contact expirat nu are titlu locativ.Este o discuție prea ampla pt un forum..
Evacuare apartament
Grecu8
Buna seara,
Am citit pe internet discutii despre evacuari dar nimic care sa se potriveasca situatiei mele.
Am cumparat la licitatie un apartament acum aprox. ... (vezi toată discuția)