avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara, La nivelul Asociatiilor de Proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara, La nivelul Asociatiilor de Proprietari există urmatoarea ...

Bună seara,
La nivelul Asociatiilor de Proprietari există urmatoarea situatie :
- familie compusă din 3 persoane (2 părinți + 1 fiu major) cu domiciliul stabil din cartea de identitate la aceeași adresă, dar din care doar părinții locuiesc împreună și doar aceștia plătesc întreținerea aferentă apartamentului pentru 2 persoane ;
- cea de a 3-a persoană (fiul) locuiește la altă adresă, dar vine foarte des la apartament , în vizită la părinți.
Intrebare :
Ce drepturi are acest fiu în cadrul asociației de proprietari unde locuiesc părinții lui atîta timp cît el nu este proprietar și , mai mult , este scos de la întreținere chiar de părinții lui ?
Cum trebuie tratată această situație de către administrator și respectiv Comitetul Executiv al Asociației de Proprietari vis-a-vis de toate intervențiile și solicitările acestui fiu adresate Asociației ?
Cel mai recent răspuns: hamamet , utilizator 12:36, 19 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca solicitarile sunt scrise in numele parintilor trebuie sa ii raspunda asociatia . Daca solicitarile sunt cu numele lui asociatia il poate ignora.

Dv sunteti care parte?
Fiul sau asociatia?
Depinde daca parintii il roaga sa fac adresele... cum zice si colega mai sus.
Va multumesc pentru raspunsul acordat .Pare varianta cea mai corecta atita timp cat el nu este trecut la intretinere si nici nu este inregistrat ca proprietar . Adresele nu sint in numele parintilor si nici nu servesc direct acestora .
Nu sint FIUL .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzul unei administratore.il trece prezent in apartament pe fostul meu sot desi suntem divortati de 9 ani si nu mai locuieste la adresa. Krissia . Krissia . :-/ Am si eu o problema. Sunt divortata de 9 ani. Dupa divort, locuinta de ICRAL compusa din 3 camere s-a departajat dupa cum urmeaza.Eu 2 camere si fostul sot ... (vezi toată discuția)
Notificare neclara presedinte asociatie proprietari Blueberry33 Blueberry33 Buna seara. Locuiesc intr-un bloc cu 20 apartamente, in apartamentul parintilor mei. De-a lungul anilor, s-au adunat penalizari la plata asociatiei, si desi ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli stasescuvictor stasescuvictor Buna ziua, Ma numesc Stasescu Victor, sunt din Brasov si am o mare nedumerire vizavi de plata la intretinere la asociatia de proprietaricare, o platesc de 14 ... (vezi toată discuția)