avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua!! As dori să știu și eu daca plec prin ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua!! As dori să știu și eu daca plec prin Europa(Ungaria,Austria,Italia),cu ...

Bună ziua!!
As dori să știu și eu daca plec prin Europa(Ungaria,Austria,Italia),cu soția și cu copilul care are 17 ani împliniți(are buletin),ce documente ar trebui sa avem??Copilul are nevoie de pașaport??
Vă mulțumesc!!
As avea nevoie de informații cât mai detaliate!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:57, 17 Noiembrie 2024
Aveti nevoie doar de buletine.

a scris:

Bună ziua!!
As dori să știu și eu daca plec prin Europa(Ungaria,Austria,Italia),cu soția și cu copilul care are 17 ani împliniți(are buletin),ce documente ar trebui sa avem??Copilul are nevoie de pașaport??
Vă mulțumesc!!
As avea nevoie de informații cât mai detaliate!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru iesire din tara Melicica Melicica Buna ziua. Vreau sa merg intr-o excursie, pe cont propriu (nu organizata), in tari din Europa (Ungaria, Polonia, Slovacia, Austria, Italia...) As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Plecare in lrlanda Lupean_robert Lupean_robert buna ziua Ma numesc lupean robert si am 17 ani Sunt nascut in romania dar momentan locuiesc in italia Sunt la liceu aici si de curand sa organizat un proiect ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor claudiaaydogan claudiaaydogan buna ziua as dori sa stiu daca unui minor de o luna si jumatate i se va face pasaport individual sau va fi inscris pe pasaportul unuia dintre parinti de ... (vezi toată discuția)