avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte pentru iesire din tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte pentru iesire din tara

Buna ziua.
Vreau sa merg intr-o excursie, pe cont propriu (nu organizata), in tari din Europa (Ungaria, Polonia, Slovacia, Austria, Italia...) As vrea sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru iesirea din tara si pentru libera circulatie. Nu merg cu masina, ci cu trenul. multumesc
Cel mai recent răspuns: Melicica , utilizator 19:26, 5 Septembrie 2018
Daca aveti 18 ani impliniti, aveti nevoie de carte de identitate sau pasaport si atat.
O, da, sunt persoana majora.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Călătorie cu avionul spiridon livioara spiridon livioara Se poate călători cu buletin vechi .mama are 67 ani și un buletin cu valabilitate pe viață. Poate călători în anglia cu acest Bi.în a glia o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!! as dori să știu și eu daca plec prin europa(ungaria,austria,italia),cu ... Bună ziua!! As dori să știu și eu daca plec prin Europa(Ungaria,Austria,Italia),cu soția și cu copilul care are 17 ani împliniți(are buletin),ce ... (vezi toată discuția)
Iesire cu masina altcuiva din tara - contract comodat ? legiuitor legiuitor Buna ziua. Doresc sa ies cu masina tatalui din tara, sa fac o excursie prin cateva tari din UE, printre care as enumera: Ungaria, Austria, Slovacia, Cehia si ... (vezi toată discuția)