avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate călătorie cu avionul
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

călătorie cu avionul

Se poate călători cu buletin vechi .mama are 67 ani și un buletin cu valabilitate pe viață. Poate călători în anglia cu acest Bi.în a glia o primește?
Nu este posibil calatoria in strainatate decat cu CARTE DE INDENTITATE(CI) sau PASAPORT.
Buletinul de Identitate (BI) NU este valabil.

Cartea de identitate (CI) este valabilă în cele 28 de state membre ale Uniunii Europene (UE): Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva extracomunitar NICOL72 NICOL72 Buna ziua, o firma din Romania presteaza servicii pentru o firma din Surinam, cum procedez cu TVA-ul, se platese in Romania sau acolo si de catre cine? Cum se ... (vezi toată discuția)
Cardul european de asigurare medicala theosia theosia buna ziua Eu si sotul meu nu suntem angajati cu carte de munca deci nu platim asig medicale. Vrem impreuna cu copilul de 4 ani sa plecam in uk .M-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Unde as putea gasi lista serviciilor medicale primite in strainatate si decontate in romania? rosehusky rosehusky Stie cineva unde as putea gasi lista serviciilor medicale primite in strainatate, respectiv in state membre UE, si care sa fie decontate de CAS-ul nostru, din ... (vezi toată discuția)