avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Detin un apartament pe litoral si as dori sa-l ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Detin un apartament pe litoral si as dori sa-l inchiriez în sezon

Buna ziua! Detin un apartament pe litoral si as dori sa-l inchiriez in perioada sezonului.De ce documente as avea nevoie si care ar fi varianta cea mai buna pt mine dpdv taxe ,impozite etc :PFA sau persoana fizica?Multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa sau pf pentru închiriere imobil pmcosmin pmcosmin Buna ziua, Ma interesează sa știu care este cea mai buna forma dintre PFA si PF pentru închirierea imobilelor in 2019? In momentul actual sunt angajat( ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Collins Collins Buna ziua, am sa trec la subiect foarte repede, doresc sa incep o afacere cu inca o persoana insa nu stim exact in ce fel sa ne asociem. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Cea mai convenabila solutie+lamuriri hopeless1 hopeless1 sa zicem am 5masini cumparate pe numele meu si vreau sa le inchiriez la o firma. care ar fi cea mai avantajoasa solutie? si legala normal? sa-mi fac PFA? sau ... (vezi toată discuția)