avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In aceasta saptamaba un angajat are o discutie in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In aceasta saptamaba un angajat are o discutie in contradictoriu ...

In aceasta saptamaba un angajat are o discutie in contradictoriu cu un alt coleg. Interlocutorul foloseste un ton ridicat, amenintari, tipa, jigneste (de fata fiind si alti colegi). Mai mult decat atat, interlocutorul ii da o hartie referitoare la un proces in care angajatul este implicat. ( de acea hartie stia doar de conducatorul institutiei si cei de la registratura , care l.au inregistrat in evidenta). Poate fi considerat acest lucru o incalcare a normelor GDPR ? Poate, cu intarziere de o saptamana, angajatul vatamat sa sesizeze aceste aspecte atat conducerii cat si la tribunal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:10, 17 Noiembrie 2024
Nu cred ca este o incalcare a GDPR-ului faptul ca i s-a arata hartia de la proces... si pe portalul instantelor se poate vedea daca are sau nu litigiu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce masuri se pot lua impotriva jignirilor adresate de avocat celeilalte parti? mihaela2007 mihaela2007 sunt reclamanta intr-un dosar, iar avocatul patii adverse mi-a adus numai cuvinte jignitoare fara a fi fondate. unde pot sesiza aceste aspecte? (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara abuziva rodica2001 rodica2001 Buna ziua ! lucrez ca bucatar calificat la o gradinita de stat si de mai bine de 2 ani sunt in conflict de munca cu conducerea care m-a tot hartuit sa ma dea ... (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta Cosmin Antohe Cosmin Antohe Am avut ultimul termen la un proces privind Taxa auto pe data de 23.11.2009. In acelasi timp s-a stabilit si faptul ca am castigat (apare si pe ... (vezi toată discuția)