avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara , Am doi copii cu varsta sub doi ani , in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara , Am doi copii cu varsta sub doi ani , in momentul ...

Buna seara ,

Am doi copii cu varsta sub doi ani , in momentul de fata sunt in crestere copil 1 +50% pentru al doilea . In luna februarie se termina indemnizatia pentru crestere copil 1 si voi depune cerere pentru cel de al doilea copil .
In momentul in care am intrat in CIC mi s-a inchis contractul de munca fiind un contract la termen .
Intrebarea mea este urmatoarea , pentru cea de a doua indemnizatie ce acte sunt necesare ?

Multumesc anticipat .

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 18 Noiembrie 2024
Va trebuie aceleasi acte , insa in loc de adeverinta de venituri duceti adeverinta de la AJPIS pentru CCC1.
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. Sitz Sitz Buna ziua! Am o nelamurire pe care as vrea s-o rezolv cu ajutorul dvs. Sotia mea primeste indemnizatia de crestere copil, valabila pana in luna aprilie, mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,o întrebare am,acuma sunt in cic,pot intra in continuare ... Serac Ionuț Serac Ionuț Buna ziua,o întrebare am,acuma sunt in CIC,pot intra in continuare in CIC daca nevasta urmează să nască între timp celălalt copil? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - sarcini succesive stefanut stefanut O salariata trebuia sa revina in activitate din concediu crestere copil incepand cu data de 1 iunie, cand copilul implinea varsta de 1 an si 11 luni, iar ... (vezi toată discuția)