avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara , Am doi copii cu varsta sub doi ani , in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara , Am doi copii cu varsta sub doi ani , in momentul ...

Buna seara ,

Am doi copii cu varsta sub doi ani , in momentul de fata sunt in crestere copil 1 +50% pentru al doilea . In luna februarie se termina indemnizatia pentru crestere copil 1 si voi depune cerere pentru cel de al doilea copil .
In momentul in care am intrat in CIC mi s-a inchis contractul de munca fiind un contract la termen .
Intrebarea mea este urmatoarea , pentru cea de a doua indemnizatie ce acte sunt necesare ?

Multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Termen depunere dosar cic anakarenina1 anakarenina1 Buna ziua , In cazul in care nasc pe data de 19.08.2014 si am intrat in concediu prenatal pe data de 03.06.2014 cate zile am la dispozitie legal sa depun ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tatal GabrielStefan84 GabrielStefan84 Buna ziua Sotia nascut in februarie 2014, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie (mai exact 27 aprilie sa incheie concediul de maternitate). Incepand cu 28 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,o întrebare am,acuma sunt in cic,pot intra in continuare ... Serac Ionuț Serac Ionuț Buna ziua,o întrebare am,acuma sunt in CIC,pot intra in continuare in CIC daca nevasta urmează să nască între timp celălalt copil? (vezi toată discuția)