avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am cumpărat o mașină fără fiscal din Craiova , am ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am cumpărat o mașină fără fiscal din Craiova , am ținut-o ...

Am cumpărat o mașină fără fiscal din Craiova , am ținut-o o lună și am vândut-o mai departe , m am trecut după ceva timp ca o am la impozit la primărie fără știrea mea , fără semnătură și contract , ce se poate face în acest caz ?? E vorba de 2900 lei anual

Alte discuții în legătură

Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)
Impozit auto sanduflo sanduflo In 2014 am cumparat o masina,am facut contract de VC,insa nu mi s-a dat si fiscalul din cauza faptului ca vanzatorul inca mai avea datorii la primarie.Dupa apx ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina acum 3 ani si de atunci nu am trecut-o pe numele meu, iar acum fosta proprietara m-a denuntat la politie ca nu ma gaseste.. andrestan22 andrestan22 Buna ziua,daca ma puteti ajuta cu cateva informatii in legatura cu problema asta,eu nestiind prea multe.In 2008 am cumparat o masina iar de atunci nu am ... (vezi toată discuția)