avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am cerut o zi de concediu de odihna, șefu' mă trece ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am cerut o zi de concediu de odihna, șefu' mă trece liber, are ...

Am cerut o zi de concediu de odihna,șefu mă trece liber are drept să mă treacă în condica L.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:55, 18 Noiembrie 2024
Trebuie sa va treaca in concediu , nu altfel ..puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, un angajator trebuie sa elibereze angajatului un document ... EugenGA EugenGA Buna ziua, un angajator trebuie sa elibereze angajatului un document pe care acesta trebuie sa îl semneze, dacă vrea sa îl treacă absent nemotivat? ... (vezi toată discuția)
Cum se apara o societate care nu a dat salariul angajatilor palcuo palcuo Buna ziua! Am lucrat aproape 3 ani la o societate, iar cand am plecat de acolo, sefii nu au vrut sa imi dea ultimul salariu si nici banii pentru concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva onicutza onicutza buna ziua! am si eu o problema,ma poate ajuta cineva cu un sfat??sunt agent vanzari la o firma de distributie,lucrez de 3, ani de zile.saptamana trecuta seful ... (vezi toată discuția)