avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Daca unchiul meu in varsta de 80 de ani a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Daca unchiul meu in varsta de 80 de ani a facut cerere ...

Buna ziua! Daca unchiul meu in varsta de 80 de ani a facut cerere de rconstituire a dreptului de proprietate si i s-a eliberat un titlu de proprietate pe casa si teren numai pe numele lui si nu este trecuta si matusa mea ,asta inseamna ca unchiul este singur proprietar pe casa si teren si poate sa vanda fara aprobarea matusii ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:36, 18 Noiembrie 2024
Dacă terenul respectiv a fost proprietatea unchiului sau ai autorilor acestuiaparinti,bunici) atunci situația este legala,este un bun propriu ,poate sa îl vândă fără acordul nimănui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate, mostenire francisc_ana francisc_ana BUna ziua. Am si eu o intrebare. Bunicul meu este in viata are 2 copii 1 baiat si o fata (care este mama mea). Bunica a murit in 1990 si s-a facut succesiune ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, soțul meu are un teren lăsat de la unchiul lui(decedat) ... lauramaria1 lauramaria1 Buna ziua, soțul meu are un teren lăsat de la unchiul lui(decedat) ,dar fara acte. Acum vrea să îl vândă și să îl treacă pe noul proprietar. ... (vezi toată discuția)
Autorizație demolare Cucinela Cucinela Bună ziua ! Am primit de la bunica mea un pământ pe care este și casa bătrânească . Actele de vânzare cumpărare l-am făcut prin judecătorie ... (vezi toată discuția)