avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am o nelamurire am 2 dosare penale pe rol ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am o nelamurire am 2 dosare penale pe rol (unul pe ...

Buna ziua! Am o nelamurire am 2 dosare penale pe rol ( unul pe furt care pe 03.12.2024 se da pronuntarea si al doilea de condus autovehicul cu permisul suspendat pe data 20.11.2024 am prima chemare in istanta) si pe data de 15.11.2024 am fost prins iar conducand autovehicul fara permis. Care ar putea fi consecincete la toate aceste dosare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

După ce se va pronunța hotărârea din data de 03.12.2024, se va desființa acea hotărâre și se vor aplica regulile privind concursul de infracțiuni (între furt și conducere fără permis). La fel și în raport de actul material din data de 15.11.2024.

Numai bine!
Pedepsele se contopesc dupa regulile de la concursul de infractiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut cu respect am fost prins sub influenta băuturilor alcoolice ... dani200389 dani200389 Va salut cu respect Am fost prins sub influenta băuturilor alcolice cu o valoare de 0,65 mg aer expirat si mi s-a întocmit dosar penal In urma analizelor ... (vezi toată discuția)
Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)
Bună seara , îmi poate spune cineva dacă am 4 ani cu suspendare ... Alfonzo Alfonzo Bună seara , îmi poate spune cineva dacă am 4 ani cu suspendare din care am făcut 3 ani și 6 luni și recent din incontienta am făcut un alt dosar penal ... (vezi toată discuția)