avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca nu am in casa senzor de gaze sunt obligata sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca nu am in casa senzor de gaze sunt obligata sa plătesc senzorul ...

Daca nu am in casa senzor de gaze,sunt obligata sa plătesc senzorul de gaze montat pe casa scarii(senzor părți comune)?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:29, 18 Noiembrie 2024
Senzorul de gaze din casa este proprietatea dvs.
Senzorul de pe casa scarii este montat pe spatiul comun si va protejeaza pe toti proprietarii, deci trebuie achitat de catre toti, ce nu intelegeti?
Buna ziua

Da, sunteti obligata sa participati la cheltuielile ocazionate cu intretinerirea proprietatii/partilor comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a instalat, pe scară, sistemul de senzori pentru prevenirea exploziilor la instalația de gaze, și am fost pus la plată deși am centrală electrică. e corect? AMS1 AMS1 Buna ziua, Am un apartament intr-un bloc in care tocmai s-a instalat, pe scara, sistemul de senzori pentru prevenirea exploziilor la instalatia de gaze, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc intsenzor gazer-un bloc unde incalzirea este mixta (la ... Elena_dumitrescu10@yahoo.com Elena_dumitrescu10@yahoo.com Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc unde incalzirea este mixta (la reteaua radet si cu centrale termice) Eu am centrala pe gaz .Am montat in bucatarie senzor de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care avem centrala de apartament, exista ... Carmen1158 Carmen1158 Buna ziua, In cazul in care avem centrala de apartament, exista totusi obligativitatea de a plati montarea de senzori de gaze pe casa scarii ... (vezi toată discuția)