avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Data contractului de vânzare cumpărare auto este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Data contractului de vânzare cumpărare auto este anterioară ...

Data contractului de vânzare cumpărare auto este anterioară cu o lună față de data înscrisă la radierea la fisc a vânzătorului. Cu alte cuvinte, contractul a fost înregistrat la fisc după o lună. Este o problemă?
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2024
Adițăbi, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:21, 19 Noiembrie 2024
Nu. Acum dvs veți înscrie vehiculul la primăria dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto Corina Maria Corina Maria Daca am cumparat o masina, dar proprietarul a cumparat-o la randul lui de la un altul, si nu a inscris-o la primarie, pot face actele cu prima persoana? ... (vezi toată discuția)
Radiere din evidentele fiscale - auto- ionilie ionilie Am avut o masina accidentata pe care am vanduto an alt judet pers.respectiva a anscris masina dupa ce a reparato(ma rugat sa-i las numerele pt. a putea sa o ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)