avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda plus datorie ANAF
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda plus datorie ANAF

Buna ziua,

Am o amenda de plata in valoare de 500 de lei (ce dateaza inca din 2012), de asemenea la ANAF (din 2015) in baza aceleiasi amenzi (pe care am contestat-o in instanta, dar nu mi s-a dat castig de cauza) figurez cu 800 lei, cel mai probabil pe motiv ca mi-a "majorat-o" cum ca as fi "mintit" in legatura cu "autenticitatea" ei. N-are rost sa imi mai bat capul, vreau doar sa scap de datorie. Intrebarea mea este - daca platesc datoria la ANAF de 800 lei dispare si obligatia de plata de 500 de lei? Ori viceversa? Sau trebuie platite amandoua?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:41, 21 Noiembrie 2024
Bună ziua, ambele amenzi sunt emise de ANAF pentru aceeași faptă?
Prima este emis de IGP in 2012, si cealalta figureaza la ANAF in 2015 cu mentiunea Venituri din amenzi si alte sanctiuni aplicate de catre alte institutii de specialitate
Probabil sunt doua amenzi diferite..pt 2 fspte contraventionale diferite și trebuie sa le platiti
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda plus datorie anaf radu.s radu.s Buna ziua, Am o amenda de plata in valoare de 500 de lei (ce dateaza inca din 2012), de asemenea la ANAF (din 2015) in baza aceleiasi amenzi (pe care am ... (vezi toată discuția)
Speță privind amenzi contravenționale din perioada pandemiei ... Moraru Marius Moraru Marius Speță privind amenzi contravenționale din perioada pandemiei și comunicarea acestora cu ANAF În anul 2020, în perioada pandemiei de COVID-19, am fost ... (vezi toată discuția)
Esalonare amenda contraventionala Laszlo Bicsak Laszlo Bicsak Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi concrete la speta de mai jos. Proprietarul autovehiculuilui este depistat in trafic cu polita RCA expirat. Se ... (vezi toată discuția)