avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua.Am si eu o intrebare am lucrat pe sectie ATI ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua.Am si eu o intrebare am lucrat pe sectie ATI la un ...

Buna ziua.Am si eu o intrebare am lucrat pe sectie ATI la un spital x in functia asistent principal licentiat apoi prin transfer am acceptat sa renunt la studii spunându-mi se ca le voi primi innapoi. A trecut mai bine de 1 an am facut cereri la RUNOS managerul spitalului cu nr de înregistrare nu am primit raspuns mi s- a spus ca daca le arat o lege da dar nu exista. am trimis catre cei de la OAMMR ei au spus sa fac o cerere si sa atasez actele de studii superioare am facut dar tot degeaba .Eu zic ca ar fi simplu transformarea postului dar nu se vrea.astept un sfat multumesc

Alte discuții în legătură

Recunoastere drepturi studii si salariale didilinar didilinar Va supun atentiei o problema personala,legata de locul meu de munca. Impreuna cu doua colege am urmat studiile unei facultati de asistenti medicali generalisti ... (vezi toată discuția)
Incadrari in unitati sanitare popamarin popamarin Sotia mea a este asistenta principala intr-un spital de stat.A terminat anul trecut facultatea de medicina,specialitatea moase,a luat licenta,a dus adeverinta ... (vezi toată discuția)
Grila salarizare asistent medical cu studii superioare sorana-m sorana-m Buna seara, am mai multe nedumeriri si anume in baza carei legi se face incadrarea salariala a unui asistent medical cu studii superioare care nu a mai lucrat ... (vezi toată discuția)