avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Unde se plătește chitanța de 7 lei ptr buletin la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Unde se plătește chitanța de 7 lei ptr buletin la taxe și ...

Unde se plătește chitanța de 7 lei ptr buletin la taxe și impozite sau la alte sucursale.
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:36, 19 Noiembrie 2024
De regulă se constituie venit la bugetul local, deci la taxe și impozite, dar cel mai bine verificați la SPCLEP-ul unde aveți domiciliu, fiecare UAT are procedurile sale proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmpozit casa mostenita la tara ganditor ganditor buna seara, as dorii sa stiu cat trebuie sa platesc pt casa mostenita de la parintii mei intr-un sat deoarece primaria comunei considera asa ,,aveti buletin ... (vezi toată discuția)
Expirare buletin. proprietarul imobilului (tata) este plecat din tara. koss_x_treeme koss_x_treeme DOCUMENTE NECESARE: Conform directiei de evidenta a persoanelor din localitate imi trebuiesc urmatoarele: - cererea (anexa 11) pentru eliberarea cărţii de ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie OpraM OpraM Buna Ziua, Am primit o amenda de circulatie pentru depasire viteza in localitate pe raza unei comune obscure \\"Apoldu de Jos\\" Jud. SIBIU . Din nefericire ... (vezi toată discuția)