avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, o mamă minoră, care a născut în urmă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, o mamă minoră, care a născut în urmă cu o lună ...

Buna seara, o mamă minoră, care a născut în urmă cu o lună o fetiță, sa prezentat la primăria locală pentru depunerea dosarului de ajutor pentru mame defavorizate, dar cei care se ocupă de aceste dosare în cauză, au refuzat primirea dosarului, pe motiv ca mama fetei care recent a devenit mamica, primeste ajutor social la altă adresa,, este legal sau nu?
E o problema ca nu locuieste cu parintii, evident. Nu stiu daca un parinte a mers cu mama minora sa semneze actele depuse, nu stiu varsta minorei.
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil- mama minora. stoicamir stoicamir Buna seara, Apelez la ajutorul dvs pentru urmatoarea situatie. Recent am intalnit o minora ( 16 ani) care se confrunta cu o situatie foarte ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor drmon drmon buna ziua. am introdus actiunea de divort si solicit stabilirea locuintei minorei la mine pe urmatoarele considerente: Paratul nu este interesat de sanatatea, ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului minor bmc25z bmc25z Am o fetita de 4 ani si 5 luni pe care o cresc impreuna cu parintii mei de la virsta de 10 luni, cind mama ei a plecat in Italia.In tot acest timp a ... (vezi toată discuția)