avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, o mamă minoră, care a născut în urmă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, o mamă minoră, care a născut în urmă cu o lună ...

Buna seara, o mamă minoră, care a născut în urmă cu o lună o fetiță, sa prezentat la primăria locală pentru depunerea dosarului de ajutor pentru mame defavorizate, dar cei care se ocupă de aceste dosare în cauză, au refuzat primirea dosarului, pe motiv ca mama fetei care recent a devenit mamica, primeste ajutor social la altă adresa,, este legal sau nu?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil- mama minora. stoicamir stoicamir Buna seara, Apelez la ajutorul dvs pentru urmatoarea situatie. Recent am intalnit o minora ( 16 ani) care se confrunta cu o situatie foarte ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil Elena Caldararu Elena Caldararu Buna seara! O cunostinta a nascut de 3 saptamani un copil. Problema e ca mama are doar 14 ani, a abandonat scoala pt a creste copilul. Se da alocatie de stat ... (vezi toată discuția)
Ajutor social pentru ingrijire copilului si pe timpul rece Lidiea russu Lidiea russu Eu am fost azi la primarie si mam adresat la asistenta sociala daca eu mama cu 3 copi minor si co mama invalida pot primi ajutorul social .si miso raspuns ca ... (vezi toată discuția)