Bună seara! In urma unui proces pt custodia copiilor, tatăl a fost obligat la plata pensiei alimentare. A început plata pe acest an dar sacadat, ajungând să îmi plătească în luna august pe luna mai. Începând din august nu a mai plătit un leu. L-am mai dat o data pe penal prin avocat pt o restanță de 2 ani. Acum as putea merge doar sa depun plângere la procuratură? Dacă trebuie sa plătesc avocat sau executor tot la 2 luni pt neplata, nu ajung nicăieri, mai ales că restul taxelor nu le-am putut recupera. Ce condiții trebuie sa îndeplinesc acum? Știu că se calculeaza 3 luni de neplata. Dar în cazul meu 3 luni din august când a făcut ultima plata, sau mai, luna pe care s-a facut plata? Mulțumesc!
Faceti si plangere penala si mergeti si la executor. Nu trebuie avocat, nu trebuie sa platiti din 2 in 2 luni executorul, poprirea o infiinteaza o singura data, insa trebuie sa ii avansati cheltuielile si taxa de timbru pentru incuviintarea executarii.
Daca nu dispuneti de venituri formulati cerere de ajutor judiciar pentru procedura executarii silite care si ea face parte din procesul civil in care puteti beneficia de facilitati.
Prin executor judecătoresc, daca nu are absolut nimic pe numele lui, pot doar sa ii pun poprire pe salariu. La ultima cercetare a fost găsit angajat. Cererea de ajutor judiciar o pot face prin executor?
Falsa executare silita
cata78
Buna ziua . Probema mea e urmatoarea : in 2012 mi s-a stabilit o pensie de intretinere pt un minor in cuantum de 200 lei. Astazi am primit la servici poprire ... (vezi toată discuția)