avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Potential abuz Fonduri europene?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Potential abuz Fonduri europene?

Buna seara.
Va rog sa ajutati cu un sfat legat de situatia urmatoare.
Am dorit sa ma inscriu in programul RepowerEU. Firma aleasa este cea care mi-a instalat sistemul fotovoltaic. In primul mail primit de la ei mi-au expus conditiile de accesare ale programului si au specificat expres ca modul de selectie al dosarelor v-a fi pe principiul "primul venit=primul servit".
Am completat toate hartiile, am semnat contractul, am scos extras CF si le-am trimis dosarul complet.La doua saptamani distanta dupa ce eu le-am trimis actele sa primesc alt email in care mi se spune ca s-au razgandit, si ca prioritate la finantare au cei care lasa recenzii pozitive pe retelele sociale, cei care ii recomanda sau cei ce le aduc clienti noi.

De asta intreb: Programul fiind pe fonduri europene, e legal sa faca asta? In relatia dintre mine ca si client si ei, este legal sa faca lucrurile acestea?

Mentionez faptul ca nu am fost de acord cu aceasta aberatie, sa fiu obligat sa le fac publicitate pentru a fi eligibil intr-un program pe fonduri europene

Multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Fonduri guvernamentale sau europene dragv dragv Am un SRL-D - Cabinet stomatologic situat in mediul urban, am 32 ani si as vrea sa stiu daca pot accesa fonduri guvernamentale sau europene nerambursabile, ... (vezi toată discuția)
Consultanta fonduri europene nerambursbile ecaliopi ecaliopi Ma intereseaza foarte mult un consultant pe probleme de accesare fonduri europene, in speta pentru masura 313. Daca imi puteti da informatii de contact cu ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru someri direct de la bruxelles ? teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am aflat ieri intr-o emisiune a unui post tv, ca firma la care lucreaza domnul Niels Schnecker consultant financiar, prefera accesarea fondurilor ... (vezi toată discuția)