avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Știe cineva ce se poate face în cazul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Știe cineva ce se poate face în cazul în care ...

Bună seara
Știe cineva ce se poate face în cazul în care mama și sora sunt proprietare a unui apartament fiecare deține jumătate . Mama se află în azil de bătrâni de 5 ani și nu are voie în apartament in vizită ( își dorește să mai meargă acasă încă odată ea avind 87 de ani ). . Ce ar trebuie să facem ?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua ce am putea face în cazul unui apartament care aparține ... Pysy64 Pysy64 Bună ziua Ce am putea face în cazul unui apartament care aparține mamei mele jumătate , iar jumătate surori mele (după moartea tatălui) mama este la ... (vezi toată discuția)
Ingrijirea unei persoane in varsta colceriumari-bv colceriumari-bv Buna ziua! Sunt vecina unei doamne in varsta de 94 de ani, nu are copii, are o sora cu 2 copii care au mostenit prin testament de la sotul d-nei 1/2 din ... (vezi toată discuția)
Mama ar vrea să excludă de la moștenire copiii fratelui decedat pentru că nu se interesează deloc de ea. cum poate face asta? nicole.a nicole.a Buna seara ! Sunt din Constanta. Am fost 4 frati la parinti, dintre care mai traim doar doi. Unul dintre fratii decedati are 2 copii,celalalt nu a avut nici ... (vezi toată discuția)