avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bunicul meu a fost ofiter in armata romana in al ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bunicul meu a fost ofiter in armata romana in al doilea razboi ...

Bunicul meu a fost ofiter in armata romana in al doilea razboi mondial, a fost prizonier in Siberia, i s-au confiscat decoratiile primite, Ce pot face ca sa i se recunoasca drepturile de veteran de razboi?

Alte discuții în legătură

Prizonieri de razboi majevcanin majevcanin buna ziua se stie ca cei din BARAGAN si detinutii politici au beneficiat de despagubiri morale de ce nu se aplica acelas tratament si prizonierilor de ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)