avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se inregistreaza masa calda personal Horeca ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se inregistreaza masa calda personal Horeca -restaurant?

Buna ziua , cum se inregistreaza masa calda personal Horeca -restaurant, si ce posibilitati am ca sa reduc pretul pt un meniu acordat salariatului ?( fara adaos )
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contabilitate restaurant Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov Am o problema foarte spinoasa. Tin contabilitatea la un restaurant. In prima luna de functionare a fost un haos. S-a consumat toata materia prima iar pentru ... (vezi toată discuția)
Calculatie de pret gabituica gabituica cum se stabileste de exemplu pretul unui meniu ? ce elemente trebuiesc luate in calacul (vezi toată discuția)
Tva 9% - actualizare pret meniu nunta marinah marinah Buna, In 2014 am semnat un contract cu un restaurant din Bucuresti pentru organizarea nuntii noastre. Pe langa contract am primit o lista cu preturile ... (vezi toată discuția)