avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Oare după alegerile de anul acesta se poate schimba ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Oare după alegerile de anul acesta se poate schimba ceva în ...

Oare după alegerile de anul acesta se poate schimba ceva în rau, adică sa se schimbe perioada eligibila pentru ccc?
Luna în care am primit banii pe 17zile de CO și luna în care am lucrat 1 zi se calculeaza la ccc? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 19 Noiembrie 2024
Depinde de perioada eligibila pentru CCC ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, copilul meu este născut pe 30.07.22, tatăl nu ... Grande Grande Bună seara, Copilul meu este născut pe 30.07.22, tatăl nu a întrat în luna tatalui iar eu nu m-am întors mai devreme. Eu pe 31.07.24 am revenit și am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Fazakasgina Fazakasgina Buna seara ,sunt din hunedoara ,mutata in timisoara cu sotul si sunt co asigurata in decembrie 2018 mi-am dat demisia de la locul de munca si in ianuarie am ... (vezi toată discuția)
Demisia si zilele de concediu izabelaelena izabelaelena Buna seara! Cand inceteaza contractul de munca se calculeaza zilele de concediu efectuate in anul in curs sau in toata perioada lucrata? Exemplu concret: mi-am ... (vezi toată discuția)