avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat inseamna 2 treimi din 8 ani si 2 luni ? Si ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat inseamna 2 treimi din 8 ani si 2 luni ? Si ce trebuie sa ...

Cat inseamna 2 treimi din 8 ani si 2 luni ?
Si ce trebuie sa faci in inchisoare ca sa te eliberezi conditionat ? Adica ce inseamna conditionat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 19 Noiembrie 2024
Nu mai repetati intrebati ..vi s-a rmai aspuns la intrebarea cat inseamna 2/3 din 8 ani si 2 luni ...

Pentru liberare conditionata , lecturati aceste articole
[ link extern ]

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anul de puscarie melinaR melinaR buna dimineata am o intrebare care tot ma chinuie si nu ii pot gasi raspuns nepotul meu are o condamnare de 7 si 6 luni din care a executat 4 ani si 2 luni ... (vezi toată discuția)
Condamnare in slovenia carladream carladream As avea nevoie de ajutorul dumneavoastra.Sotul meu a fost condamnat la inchisoare cu executare 2 ani si 6 luni in slovenia,am inteles ca acolo va face o 2 ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata lucian55 lucian55 Buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu eliberarea conditionata daca am fost condamnat la 2 ani si 6 luni, si indeplinesc conditiile prevazute de lege ... (vezi toată discuția)