avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Deci după alegeri se poate schimba perioada eligibila ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Deci după alegeri se poate schimba perioada eligibila pentru ...

Deci după alegeri se poate schimba perioada eligibila pentru ccc, sa nu mai fie 12 în ultimele 24?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:21, 19 Noiembrie 2024
Nimeni nu poate ce se va intampla dupa alegeri ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie ccc jk3443 jk3443 Buna ziua. Doresc sa stiu cum se calculeaza exact indemnizatia pentru concediul de crestere a copilului. Stiu ca este necesar sa fi lucrat 12 luni in ultimele ... (vezi toată discuția)
Oare după alegerile de anul acesta se poate schimba ceva în ... Grande Grande Oare după alegerile de anul acesta se poate schimba ceva în rau, adică sa se schimbe perioada eligibila pentru ccc? Luna în care am primit banii pe 17zile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului AmdreeaT AmdreeaT Buna ziua! Sunt insarcinata nu mai lucrez din 13.07.2017 data nasterii copilului este aproximativ in 7.07.2018. Am muncit in ultimele 12 luni din 24 asa: ... (vezi toată discuția)