avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IMPORTANT..Buna seara, Întrebarea mea: este dacă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IMPORTANT..Buna seara, Întrebarea mea: este dacă tatăl meu a decedat ...

Buna seara,
Întrebarea mea: este dacă tatăl meu a decedat și în urma lui mia rămas o mica cota parte dintr-un apartament și varul meu are cea mai mare parte dar eu nu vreau sa îmi vand partea pe suma ce mi-o ofera de 6 mii euro poate sa deschidă proces sa ma oblige sa imi iau partea? Ast rasp urgent ptr ca ustura rău. Mulțumesc f
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:14, 19 Noiembrie 2024

AngelicaCeh a scris:

raluk0207 a scris:

Poate sa va oblige sa ieșiți din indiviziune.
Adică, sa solicite instantei sa ii atribuie lui garsoniera, cu obligația de a va achita o sultă.
Sulta o stabilește instanța și nu aveți certitudinea ca veți obține mai mult.

Dar apartamentul valorează cam 57-60 de mii de euro , etaj 2, 3 camere , 2 băii...

Ați zis inițial ca e garsoniera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- partaj sunshine83 sunshine83 Care este principiul impartirii bunurilor intr-un partaj ? Se impart bunurile si obligatiile? Daca de exemplu bunurile valoreaza 50 mii euro si creditul ... (vezi toată discuția)
Intrebare sunshine83 sunshine83 Buna dimineatza,amointrebare: Daca in timpul casatoriei 2 soti cumpara un apartament cu 35 mii euro si dupa un an il vand cu 45 mii.Achita creditul de ... (vezi toată discuția)
Evaluare expert judiciar vali_085 vali_085 Buna ziua! Doresc sa stiu cum se evalueaza o garsoniera situata pe calea Vitan la etajul 7 in bloc de garsoniere avand in vedere ca detin 1/2 + 1/4 din restul ... (vezi toată discuția)