avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, am cumpărat un apirator în mai și după ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, am cumpărat un apirator în mai și după 5 luni ...

Bună ziua, am cumpărat un apirator în mai și după 5 luni l am dus la reparat, problema este ca duminica17.11.2024 s au împlinit cele 15 zile, iar produsul meu nu mi a fost returnat, vă rog să mi spuneți ce pot face, pentru ca am nevoie de un aspirator! Mulțumesc, anticipat

Alte discuții în legătură

Despre garantia produsului (si cele 15 zile) vizcatalin vizcatalin Buna ziua. Pe 17.11.2019 am cumparat un aspirator robot de pe un site destul de cunoscut, sa spunem. Acesta mi-a venit defect din fabrica, bateria acestuia ... (vezi toată discuția)
Neridicarea produsului de catre client din service ctarnoveanu ctarnoveanu Buna ziua. In calitate de vanzator produse electrocasnice vreau sa ma lamuresc in legatura cu o problema. M-am intalnit cu acest caz recent si nu am stiut cum ... (vezi toată discuția)
Dupa cate zile de service se inlocuieste telefonul? veveritzab veveritzab Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am achizitionat un telefon de la (xxxxxx) si s-a defectat, la-m dus in servive si dupa resoftare are aceleasi ... (vezi toată discuția)