avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, inregistrarea radarului este de 0,7 secunde ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, inregistrarea radarului este de 0,7 secunde si aceasta ...

Buna ziua, inregistrarea radarului este de 0,7 secunde si aceasta incepe cu un alt autovehicol si se termina cu un alt autovehicol care il depasete si care merge in acelasi sens ( filmate ambele din spate).
Politia la cererea instantei spune ca nu are inregistrarea toata ( 2-3-10-20 secunde) iar in filmare (0,7 secunde, in fapt niste cadre) incepe filmarea cu o masina si se termina cu alta masina care o depaseste ambele avand aceiasi viteza.
Pot doua masini care se depasesc sa aibe aceiasi viteaza?

Alte discuții în legătură

Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei ... LOPY LOPY Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei localitati , după procesul verbal al agentului cu viteza se 105 km/h. Am făcut acțiune în ... (vezi toată discuția)
Amenda radar pitbull83 pitbull83 buna ziua,vreau sa stiu exact care este forma legala pentru amenda radar privind filmatul(inregistratul)cu o camera din fata,este legal sa fi filmat din fata ... (vezi toată discuția)
Filmarea de pe aparatul radar Harabagiuciprian Harabagiuciprian Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care nu se observa pe filmarea de pe apratul radar persoana care conduce autoturismul se poate anula procesul ... (vezi toată discuția)