avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când am primit decizia inițială de pensionare, nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când am primit decizia inițială de pensionare, nu am observat ...

Când am primit decizia inițială de pensionare, nu am observat că era o greșeală acolo.Cum la recalculare...am observat greșeală.
CJP...nu a luat in calcul o perioada de muncă de 7 ani...deși eu am trimis documentele la timp...
Pot sa recuperez sumele datorate de CJP pentru cei 4 ani ???
A fost o greșeală inițială a casei de pensii...care a persistat .
Vă mulțumesc mult dacă puteți să mă sfătuiți..
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:58, 20 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti probe la dosar ca s-a facut o greseala de calcul, depuneti o cerere de revizuire in baza prevederilor art.94(4) in care mentionatii ceea ce este gresit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Influenta anilor de studii "la zi" in cuantumul pensiei Retardila Retardila Buna ziua! Am primit Decizia de trecere de la pensie anticipata la cea \"definitiva\", bineinteles cu anexa de calcul a vechimii in munca si cea a perioadei ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensii Ligia1985 Ligia1985 Buna ziua .Unde si ce documente sunt necesare pentru a recalcula ani de grupa ? In 2016 cand a fost data decuzia de pensionare s- a incadrat gresit perioada de ... (vezi toată discuția)
Modificarea art 107 la legea 263/2010 privind acordarea retroactiva ... negut negut Modificarea art 107 la Legea 263/2010 privind acordarea retroactiva a sumelor calculate gresit la pensie fara limitarea pentru numai 3 ani se aplica doar la ... (vezi toată discuția)