avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua În octombrie 2024 am cumparat un AP in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua În octombrie 2024 am cumparat un AP in Romania După ...

Bună ziua
În octombrie 2024 am cumparat un AP in Romania
După 1 luna se discuta de refacerea acoperișului fiind pe ap de plata 1500ron, nu exista posibilitatea de plata in rate, administratoara spune ca nu exista fond de rulment sau reparatii care sa le poată folosi
Întrebarea mea este
Sunt obligata sa platesc în condițiile în care am 1 luna de când am cumpărat AP??
Nu locuiește oricum nimeni acolo momentan
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 01:59, 21 Noiembrie 2024
Evident ca da trebuie achitat.
Si din moment ce nu au fond de rulment sau reparatii e clar ca e asociatie saraca sau prost administrata si trebuie achitati toti banii ca nu au de unde sa achite lucrarea.
Nu are importanta ca locuiti acolo sau nu sau ca sunteti proprietar de o luna sau de o viata.
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
Nivea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de rulment catalina1276 catalina1276 Buna ziua! Sunt chiriasa de 7 ani intr-o asociatie de proprietari a unui bloc de garsoniere.Cu proprietara nu am inchieiat contract de inchiriere, insa, am ... (vezi toată discuția)
Administratorul blocului ne fura? simonab21 simonab21 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o serie de intrebari legate de intretinerea pe care trebuie sa o platesc curand pentru un apartament care este nelocuit ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment Lielena Lielena La 27 iulie 2017 am vandut un apartament, cu termen de eliberare 27 septembrie 2017, stabilit prin contractul de vanzare cumparare. Cand m-am dus in octombrie ... (vezi toată discuția)