avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procura infiintare SRL in Republica Moldova
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procura infiintare SRL in Republica Moldova

Buna ziua.

Eu, cetatean roman, impreuna cu inca 2 asociate, cetatene din Republica Moldova, dorim sa infiintam un SRL in Republica Moldova.

Ce tip de procura trebuie sa fac pentru a imputernici una din asociate sa ma reprezinte la infiintare / restul procedurilor?

Totodata, este necesara o astfel de procura emisa de ambasada Republicii Moldova din Romania sau poate fi emisa de orice notar public din Romania?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
florin.bc, utilizator
Cel mai recent răspuns: florin.bc , utilizator 20:28, 20 Noiembrie 2024
O procura intocmita de un notar din Rep. Moldova / Ambasada Republicii Moldova în România.
Ok, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire obtinere certificate nastere bunici decedati Freya1492 Freya1492 Buna ziua, Prietenul meu care s-a nascut in Israel avusese bunici (care au decedat) in Zgurita (Drochia), care inainte de razboi facea parte din Romania. Acum ... (vezi toată discuția)
Divort MillaAngella MillaAngella Buna ziua!Eu si sotul am hotarit sa divortam.Eu am dubla cetatenie(ro si md ).Nunta am facuto in Rep .Moldova.Dar nu cu toate actele in regula...si anume ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 2 asociati straini ASKIM3GET ASKIM3GET Buna seara Am doi prieteni din Rep Moldova care vor sa-si deschida o afacere aici in Romania si vor ca eu sa ma ocup de infiintarea societatii. Ce acte pot ... (vezi toată discuția)