avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act notarial care sa permita ingrijire proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act notarial care sa permita ingrijire proprietate

Buena seara
Acum 2 ani de zile mama mea din pacate a decedat,mi-a lasat mostenire o casa cu teren in mediul rural.
Din nefericire primaria din localitate cand le-am cerut o adeverinta cu suprafata de teren a prezentat in adeverinta o alta suprafata decat este pusa un actul de donatie pe care mama mea il avea de la fostul proprietar.(in actul de donatie pe care mama mea il avea era mentionata o suprafata de 2300 MP,iar in adeverinta de la primaria este trecuta o suprafata de 1390mp ).
Din acest motiv nu s-a putut face succesiunea ,notarul spunand ca suprafata de teren din actul de mostenire trebuie sa
fie aceeasi cu suprafata din actul de donatie pe care il avea mama mea.
Avand in vedere ca sunt in proces pentru a se stabili suprafata corecta de teren,por face vreun tip de act notarial pentru un vecin care sa aiba grija de casa si teren pana se stabilesti in instanta care este suprafata corecta?
Multumesc![
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
Richard1987, utilizator

Alte discuții în legătură

Actiune in constatarea calitatii de proprietar DICUTUDOR DICUTUDOR MAMA A PRIMIT DE LA MAMA SA UN TEREN IN SUPRAFATA DE 625 MP IN JURUL ANILOR 1950 - 1955 , TEREN CARE FACEA PARTE DINTRUN TEREN DE 5000 MP , PE CARE ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - cu cine ma judec? roxanar roxanar speta: sotul si sotia cumpara cu un act de mana un teren de 150 mp in anul 1967. in anul 1980 au decedat vanzatorii fara a lasa vreun mostenitor. din 1967 cei ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie nul? selicutza selicutza Ce ma sfatuiti sa fac, inainte de a apela la un avocat. Este vorba despre unchiul meu Osman Cadar care se afla in posesia unui contract de donatie, incheiat in ... (vezi toată discuția)