avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Punerea în posesie a unui apartament și a boxei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Punerea în posesie a unui apartament și a boxei aferente. Vă ...

Punerea în posesie a unui apartament și a boxei aferente.

Vă rog să îmi spuneți cum se face practic , pe teren, punerea în posesie a unei boxe de la subsolul blocului.
Am moștenit un apartament cu o boxă inclusă în certificatul de moștenitor, dar fără nicio individual izare.
Cine face efectiv punerea în posesie a apartamentului și a boxei.
Cum se realizează legal și concret.
Cine îmi predă apartamentul și boxa? Există o autoritate desemnată legal în Romania?

Alte discuții în legătură

Identificare pozitie boxa la subsol ebogdan2014 ebogdan2014 Buna ziua, Ma intereseaza cum as putea identifica pozitia unei boxe in subsolul unui bloc. Mentionez ca am achizitionat un apartament, care a venit si cu o ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament cu boxă dar nu putem intra in posesie. ... col409 col409 Am cumpărat un apartament cu boxă dar nu putem intra in posesie. Nu se știe nimic despre boxă. Cum facem? Este o pătrățică desenată in planul releveu ... (vezi toată discuția)
Eliberare apartament si boxa linaababy linaababy Buna ziua, am o mica-mare problema cu fostii propietari ai apartamentului recent cumparat de mine, in contractul de vanzare am stabilit data de eliberare a ... (vezi toată discuția)