avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am un proces câstigat cu unitatea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am un proces câstigat cu unitatea angajatoare,hotărârea ...

Bună ziua!
Am un proces câstigat cu unitatea angajatoare,hotărârea judecătorească definitivă dispunând ca unitatea să-mi plătească cheltuielile de judecată.
La aproximativ 10 zile de la primirea hotărârii la domiciliu ,am înaintat cerere către conducere prin care am solicitat punerea în executare (de bună voie) a hotărârii tribunalului și a curții de apel. Întrebarea mea este,cât trebuie să aștept până să apelez la un executor judecătoresc pt a-mi recupera cheltuielile de judecată deoarece cred că unitatea (cam săracă) nu va lua în considerare doar cererea mea ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:53, 21 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu prevede un anumit termen ..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un termen fix puteți apela la executor când doriți dvs ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea în executare a hotărârii prin care am fost repus pe post albu67 albu67 Am castigat in instanta repunerea pe postul avut anterior.Care sunt pasii de urmat? Astept hotararea de la Curtea de apel? Ma duc sa legalizez cu mentiune ... (vezi toată discuția)
Solutie proces, pasi de urmat nemmy nemmy buna ziua.am dat in judecata unitatea in care lucrez pt niste drepturi salariale.in prima instanta am castigat la tribunalul dolj, iar unitatea a facut recurs ... (vezi toată discuția)
Procedura de judecata Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Puteti sa imi spuneti ce trebuie facut dupa ce tribunalul (prima instanta) mi-a dat castig de cauza in procesul cu firma la care am lucrat, privitor la plata ... (vezi toată discuția)