avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am un proces câstigat cu unitatea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am un proces câstigat cu unitatea angajatoare,hotărârea ...

Bună ziua!
Am un proces câstigat cu unitatea angajatoare,hotărârea judecătorească definitivă dispunând ca unitatea să-mi plătească cheltuielile de judecată.
La aproximativ 10 zile de la primirea hotărârii la domiciliu ,am înaintat cerere către conducere prin care am solicitat punerea în executare (de bună voie) a hotărârii tribunalului și a curții de apel. Întrebarea mea este,cât trebuie să aștept până să apelez la un executor judecătoresc pt a-mi recupera cheltuielile de judecată deoarece cred că unitatea (cam săracă) nu va lua în considerare doar cererea mea ?

Alte discuții în legătură

Punere in aplicare hotarare judecatoreasca fara redactarea deciziei curtii de apel elenaandra elenaandra Buna ziua, Va rog sa mi spuneti daca exista vreo posibilitate sa pun in aplicare o hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila daca nu s-a redactat ... (vezi toată discuția)
Ce hotarare anexez? Radamante Radamante 1. Am castigat un proces referitor la drepturi salariale in octombrie 2011; 2. Am solicitat angajatorului punerea in aplicarea a hotararii Tribunalului. 3. ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judiciare p29n11c62 p29n11c62 Buna ziua, este vorba despre parintii mei in varsta de aproximativ 80 de ani care in perioada 2010-2014 s-au judecat in instanta cu sora/mea si cumnatul pe ... (vezi toată discuția)