avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Am cumparat un teren intravilan in 1995. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Am cumparat un teren intravilan in 1995. Acum am facut ...

Buna ziua.Am cumparat un teren intravilan in 1995. Acum am facut carte funciara pentru a-l vinde si stupoare! Terenului meu i s-a dat statut de extravilan agricol(ceea ce face imposibila vanzarea), in loc de 20.000 mp cati aveam mai sunt 15.000 si langa mine a aparut un poligon de tragere( intre case si drumuri publice). Ce pot face pentru a fi repus in situatia anterioara vazand atat de multe abuzuri, fix in primaria dnei LASCONI?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:41, 22 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Altă soluție nu există în afara unei acțiuni în instanță de rectificare Carte funciară. Apelați la un avocat - acțiunea nu e simplă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Introducerea terenului în intravilan v-o poate face un expert cadastrist fără mari probleme. Faptul că are categoria de folosință arabil extravilan nu face imposibilă vânzarea, poate doar influența prețul vânzării. Problema cea mare poate apărea din vecinătatea poligonului de tragere, care poate atrage anumite interdicții la folosința terenului în cauză.
introducerea in si scoaterea din intravilan este o actiune...politica, de oportunitate, facuta de Consiliul Local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan curti constructii vidican mariana vidican mariana buna seara, sunt proprietarul unui teren intravilan curti constructii, in suprafata de 11 ha, Domni de la primarie imi comunica ca nu pot sa construiesc pe el ... (vezi toată discuția)
Vanzare terenuri fara acte legale mirceapetre mirceapetre Un prieten a cumaprat prin NOTAR un teren pentru care a platit o suma foarte mare, care s-a dovedit ulterior ca actele nu sunt legale, adica terenul nu este ... (vezi toată discuția)