avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Am cumparat un teren intravilan in 1995. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Am cumparat un teren intravilan in 1995. Acum am facut ...

Buna ziua.Am cumparat un teren intravilan in 1995. Acum am facut carte funciara pentru a-l vinde si stupoare! Terenului meu i s-a dat statut de extravilan agricol(ceea ce face imposibila vanzarea), in loc de 20.000 mp cati aveam mai sunt 15.000 si langa mine a aparut un poligon de tragere( intre case si drumuri publice). Ce pot face pentru a fi repus in situatia anterioara vazand atat de multe abuzuri, fix in primaria dnei LASCONI?

Alte discuții în legătură

Discrepanta intre trei acte si realitate cyan cyan Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:( Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)
Pentru rezolvare situatie cadastrala globetrekker globetrekker Avem rugamintea sa ne ajutati pentru urmatoarea situatie: detinem 2 terenuri, 2600 mp si 1000 mp, ambele intravilan, asa cum rezulta din titlurile de ... (vezi toată discuția)
Drum de exploatare agricola teren intravilan???? florinmihai68_42 florinmihai68_42 am un teren care pe o latura are un drum marcat in acte ca DE.Ce fel de drum este acesta ?Poate fi trecut terenul in intravilan si obtine autorizatie de ... (vezi toată discuția)