avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară. După ce copilul a împlinit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară. După ce copilul a împlinit vârsta majoratului, ...

Pensie alimentară.
După ce copilul a împlinit vârsta majoratului, pensia alimentara se trimite în continuare pe numele tutorelui sau se trimite pe numele copilului devenit major, dar inca elev?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 11:56, 21 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia de întreținere se va trimite în continuare pe numele tutorelui. Copilul, fiind acum major, poate primi direct pensia de întreținere, dar trebuie să vă înțelegeți amiabil în acest sens cu persoana care plătește.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se acorda pensia alimentara a copilului dupa 18 ani daca acesta este inca elev carro carro Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Flory_9 Flory_9 ]Fiul meu implineste 18 ani; pensia alimentara o va primi pe numele lui sau o voi primi eu? va multumesc (vezi toată discuția)
Alocatie copil Niko3 Niko3 Buna ziua, dupa varsta de 18 ani copilul mai are dreptul la alocatia primita in urma divortului? Mentionez ca este inca elev. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)