avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, am și eu o problemă cu executare silita, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, am și eu o problemă cu executare silita, datorii ...

Bună ziua,am și eu o problemă cu executare silita, datorii la banca. Am o executare silita și executorul a pus sechestru pe mașina,in luna februarie 2024 am fost la executor pentru un angajament de plata,am făcut o cerere de angajament cu suma de 500 lei pe lună urma nd că executorul să trimită cerere la bancă creditoare și așteptând un răspuns daca banca este de acord cu acest angajament. Nu am primit nici un răspuns pana în luna noiembrie 2024 și m-am dus din nou la executor ca sa vad ce s-a întâmplat și mi-a zis că banca aprobase atunci cererea doar că executorul a motivat că nu m-a găsit nici la telefon și nici pe email. Executorul minte deoarece nu am primit nici telefon și nici email de la el. Am făcut din nou o cerere de angajament de plată cu suma de 600 Ron pe luna ,motivând că m-ai mult nu pot achita deoarece am și o pensie de întreținere de 25 % din salariu. Urma să primesc răspunsul de la bancă. Am primit răspuns de la executor după 4 zile și banca a respins cererea de angajament deoarece ei vor sa achit 700 Ron pe lună și 5000 Ron avans. Eu le-am zis că nu am de unde sa achit atât având în vedere că am și o pensie de întreținere plus că salariul meu este minim pe economie. Eu am fost de bună credință și am vrut sa fac un angajament de plata. Întrebarea este as putea face ceva sa scap de sechestrul după mașina ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita LauraElena1993 LauraElena1993 Bună ziua! Am o întrebare de adresat. Un prieten acum mai mulți ani prin 2006 a făcut un împrumut de 2500 RON. La acea vreme a achitat înapoi camjumatate ... (vezi toată discuția)
Executare silită georgiana_c_1989 georgiana_c_1989 Buna ziua. Cu ceva timp în urma am fost executata silit pentru un credit neachitat. Impreuna cu executorul am ajuns la o înțelegere sa plătesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe ... danymbi danymbi Buna ziua. In data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe venit pentru suma de aproximativ 4200 ron, aceasta incluzand si cheltuielile de judecata, ... (vezi toată discuția)